Vanaf 4 september 2017 verzorgt Kindcentrum de Tol naast onderwijs ook zelf kinderopvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De administratie van de kinderopvang wordt verzorgd door COG Drenthe Kinderopvang, vanuit de reeds bestaande samenwerking die er tussen CONOD en COG Drenthe bestaat.

Op Kindcentrum de Tol kunt u voor 52 weken per jaar van 07.00 tot 19.00 uur terecht voor:

· Voor- en naschoolse opvang

· Vakantie opvang

Naast structurele opvang kunt u van al deze opvangsoorten ook op flexibele en/of incidentele basis gebruik maken. Daarnaast faciliteren wij ouders bij het combineren van werk- en zorgtaken door het bieden van diverse services zoals:

· Ontbijtservice

· Haal- en brengservice (naar bijvoorbeeld sport- en muziekverenigingen)

· Warme maaltijdservice

Voor kinderen biedt onze opvang een plezierige en gezellige plek om met elkaar te spelen, gevarieerde activiteiten te doen en zich zo spelenderwijs te ontwikkelen. Voor ouders biedt Kindcentrum de Tol een vertrouwde, plezierige en professionele organisatie van de opvang van uw kinderen.

Voor meer informatie of om uw kind(eren) aan te melden kunt u het aanmeldformulier onderaan deze pagina invullen of contact opnemen met Tineke Dolfing, directeur Kindcentrum De Tol (✉cbsdetol@conod.nl of ☎050-4091804) of COG Drenthe Kinderopvang (✉kinderopvang@cogdrenthe.nl of ☎ 0592-409865)

Voor het afmelden van uw kinderen of overleg over de opvang kunt u rechtstreeks contact opnemen met de pedagogisch medewerker (☎ 06-16596010)