Nieuws uit de plusgroep 14 april 2016

Heeft u thuis al gehoord van de ‘KUSUDAMA’? Een Japanse vouwtechniek wat kan leiden tot onderstaand figuur. Het lijkt niet zo heel moeilijk, maar schijn bedriegt. In de plusgroep hebben we er al aardig wat tijd aan besteed, maar slechts een handvol leerlingen heeft de vouwtechniek onder de duim. Bent u nieuwsgierig geworden, kijk dan op internet (type in: kusudama & vouwjuf). Veel succes!!

De leerlingen werken alweer toe naar het einde van het project. Er zijn een heleboel nieuwsitems uitgewerkt en deze worden de komende weken allemaal opgenomen en verwerkt in een compleet journaal. Mooi om te zien wat de leerlingen er met hun creativiteit en inzet allemaal van maken. Bent u ook nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral langs op onze inloopochtend in Zuidlaren en inloopmiddag in Borger. De leerlingen laten dan zien waar zij mee bezig zijn geweest het afgelopen jaar.