Aanstaande maandag openen we officieel ons ‘schoolplein 14’. Vlak voor de zomer zijn er op onze pleinen verschillende coatings, sportvelden, aangebracht, waarop de kinderen kunnen spelen. Dit, omdat de leerlingenraad een prijs had gewonnen via een actie van de Coop, in samenwerking met de Johan Cruijff foundation.

De opening zal plaatsvinden op het grote plein. Om 8.30 uur vormen alle groepen hier een grote cirkel, waarna in estafettevorm één leerling van elke groep een rondje om het plein en de kinderen dribbelt. Ze eindigen gezamenlijk in de ‘bullseye’, waar we officieel de 14 regels van Johan Cruijff onthullen.

Vervolgens geeft meester Chiel deze ochtend gymlessen aan de groepen 3 t/m 8 op het schoolplein. We wijken éénmalig af van het gymrooster. Tijdens deze verkorte lessen leren de kinderen de spelletjes die zij kunnen doen op de aangebrachte sportvelden. Zo kunnen ze dit voortaan in de pauzes ook zelf doen. De kinderen hoeven deze ochtend geen gymkleding mee te nemen.

Ouders zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken naar de opening!