Wat hebben de kinderen hard gewerkt! Op 17, 18, 19 april was het muisstil in de klas en hebben de kinderen maar liefst 290 vragen gemaakt van de Eindtoets. Petje af hoor. Super goed gedaan allemaal. In de week van 22 mei verwachten wij de papieren uitslag op school. Deze krijgen de kinderen dan in een gesloten envelop mee naar huis, zodat u deze samen met uw kind rustig kunt bekijken. Mocht u naar aanleiding van de uitslag nog vragen hebben dan bent u natuurlijk van harte welkom. In de middagen zijn we nog even naar het bos geweest, we hebben daar een renspel gedaan en we hebben natuurlijk nog genoten van de zon. Ook gaan we vrijdag nog zwemmen met de kinderen.

Musical

Zo nu en dan zingen we al even de liedjes van de musical of lezen we de tekst nog even door. De kinderen hebben het script al mee gekregen zodat ze thuis kunnen gaan oefenen. Het is belangrijk dat de kinderen zo snel mogelijk de tekst van hun rol kennen. En wellicht dat ze ook al wat met de aanwijzingen kunnen doen die erbij staan. Misschien is het leuk als u samen met uw kind de tekst gaat oefenen. Laat uw kind dan het personage spelen dat hij moet doen en misschien kunt u dan de andere personage spelen. Neem het eventueel ook op en kijk het dan terug. Het zou fijn zijn dat de kinderen het script ook mee naar school nemen elke keer als wij gaan oefenen. Wij hebben er weer heel veel zin in!

Voortgezet Onderwijs

Alle aanmeldingen en onderwijskundige rapporten worden nu verwerkt bij het voortgezet onderwijs. Voor de zomervakantie nemen wij contact op met alle VO-scholen en zullen wij een warme overdracht plannen voor alle leerlingen. In de warme overdacht wordt vooral de sociaal emotionele kant van het kind besproken en eventueel bijzonderheden op het gebied van leren. Heeft u nog vragen rondom de overdracht dan bent u natuurlijk van harte welkom.

Verjaardagen in groep 8

28 april Tim Boerema jarig, alvast van harte gefeliciteerd!!

8 mei is Bas Muskee jarig, alvast van harte gefeliciteerd!!

Reminders + agenda

Voetbaltoernooi 25 april

Week 18 en 19 vakantie

14 t/m 17 mei avondvierdaagse

Toetsen/huiswerk

24 april topografie toets

Tekst leren musical

Tips voor thuis

Zie bovenstaande tip van de musical
In verband met het leren van de musicaltekst plannen wij een openboektoets voor aardrijkskunde.

Alvast een fijn en zonnig weekend!

Elise en Natalie