Wat is dit toch een gezellige periode. Terwijl Sinterklaas nog niet is geweest zijn we al bezig met de kerstknutsels voor de kerstmarkt. Ook de dag afsluiten met een spelletje pakken we weer op.

De cito’s zitten er weer op en wij gaan deze binnenkort analyseren.

Woordenschat

Binnenkort ontvangt u een overzicht van de woordenschatwoorden van alle blokken. Wij willen dit meegeven om u hier inzicht in te geven. Misschien kunt u dit eens terugvragen of benoemen in gesprekken. Het is geen huiswerk maar mocht er behoefte zijn om te oefenen kan dat natuurlijk wel.

Kaartenactie

Vorige week hebben alle kinderen de kaarten van de kaartenactie mee naar huis gekregen. We horen dat dit goed wordt verkocht. De opbrengt gaat naar de musical van groep 8. De kinderen hebben eerst een klein pakketje meegekregen maar kunnen altijd meer bij bestellen. Dit kunnen ze doorgeven aan juf Elise.

Uiterlijk vrijdag 8 december moeten de bestellingen met het geld worden ingeleverd. Ook de opbrengt van de al verkochte kaarten moet dan worden ingeleverd.

Sinterklaas

Dinsdag 5 december willen wij een Sinterklaascircuit doen met de bovenbouw. Hiervoor zoeken wij nog ouderhulp. De leerkrachten bedenken een spel wat u kunt uitvoeren. Wie wil ons hierbij helpen? Dit alles start om 12.30 uur en is rond 13.50 uur afgelopen.

Verjaardagen in groep 8

7 december is Mette jarig, alvast van harte gefeliciteerd!!

8 december is Milo jarig, alvast van harte gefeliciteerd!!

Reminders + agenda

• 1 december het eerste hoofdstuk van het werkstuk inleveren.
  • 5 december, Sinterklaas op school + cadeautje en surprise mee!!
  • 6 december, inloopuur.
  • 8 december, mini basketbaltoernooi voor groep 7 en 8, sportkleding meenemen. En inleveren opbrengst kaartenactie.
  • 14 december, doemmiddag Gieten.
  • 11 en 18 december adviesgesprekken.
  • 21 december, kerstviering in de klas + kerstmarkt.
  • 22 december, margedag.Toetsen/huiswerk
  • Dinsdag 12 december, woordjestoets Engels (rechterkant). Als de staking doorgaat verplaatsen wij deze toets naar woensdag 13 december.
  • Dinsdag 19 december, toets geschiedenis blok 2

Elise van Weringh en Natalie Scholtens