Argus Clou
Vrijdag 23 februari hebben de kinderen een toets van Agrus Clou. Het gaat over Ruwe rovers en Rijke steden. Ze kunnen dit thuis nog leren en vrijdag hebben zij daar ook nog tijd voor op school.

Amne
Vanaf vrijdag 23 februari komt Amne haar taalstage lopen in groep 6. Amne is een Syrische vrouw met zelf 4 kinderen. In Syrië was zij lerares op een basisschool. Om de Nederlandse taal te leren komt zij in groep 6 helpen bij klusjes en misschien kan zij ons nog wat Arabisch leren….

Taal
De komende tijd gaan wij het met Taal hebben over het thema sport. De kinderen hebben een woordenlijst mee met woorden die wij gaan behandelen de komende tijd. Ook hebben zij een opdracht meegekregen om in de voorjaarsvakantie een foto te maken die te maken heeft met dit thema.

Leesvirus
Ook dit jaar hebben wij weer het leesvirus in de klas. We hebben al heel wat punten verzameld. Uw zoon/dochter kan er alles over vertellen. Deze leuke knutsels hebben wij gemaakt voor dit project.