Afgelopen 2 weken hebben we in de klas hard gewerkt aan de tafels, zijn we bezig geweest met natuur en het schrijven van een verhaal. Maar daarnaast hebben we ook heerlijk geknutseld over de herfst. Er is weer een talentenmiddag geweest waarbij de kinderen uit groep 6 mochten kiezen in welke klas zij wilden knutselen: bij groep 6, 7 of groep 8.

Juf Sita is 2 weken afwezig geweest, gelukkig zal zij aanstaande maandag weer voor de klas staan!

Toets
De kinderen van groep 6 hebben hun toets van natuur achter de rug. Iedereen heeft de toets keurig gemaakt, de juffen zijn trots op de klas. Aankomend blok (4 weken) gaan we verder met geschiedenis.

Klassenmoeders
De klassenmoeders zijn de moeder van Sanne en de moeder van Jessie.

Schoolreisje:
Eindelijk is het dan zover. Vrijdag 20 oktober gaan groep 5, 5/6, 6 en 7 op schoolreisje.
We gaan fietsen en zwemmen.
We starten bij school. Vanaf school gaan we in groepjes een route fietsen waarbij verschillende opdrachten gemaakt moeten worden. Na de fietstocht komen we aan bij het zwembad waar we lekker gaan zwemmen. De kinderen krijgen bij het zwembad iets lekker. Een broodje en drinken moeten de kinderen zelf meenemen.

Wat moeten de kinderen meenemen:

–          Eigen lunchpakket.

–          Fiets

–          Zwemkleding

Voor het begeleiden van de groepjes tijdens het fietsen, zoeken wij nog ouders. Vindt u het leuk om een groepje te begeleiden, kan u zich hiervoor opgeven (r.buurman@conod.nl) Bij het zwembad is voldoende begeleiding aanwezig.

Groetjes juf Sita en juf Jildou