Schoonmaakavond maandag 17 juli

Komende maandagavond is de schoonmaakavond op De Tol. Ook in groep 6 is een schoonmaakbeurt geen overbodige luxe. We zouden het dan ook erg op prijs stellen als er ouders zijn die willen meehelpen het lokaal schoon te maken. Met veel mensen zijn we binnen een uurtje klaar.

Verjaardagen juffen

Op woensdag 19 juli gaan wij onze verjaardagen vieren. De kinderen mogen iets voor ons bedenken in de vorm van een kunstje, liedje, trucje ed. Een fruittas hoeft die dag niet mee, wij zorgen daarvoor. We willen deze dag afsluiten met het eten van pannenkoeken. Onze vraag is dan ook: Wie wil er pannenkoeken voor ons bakken en om 12.00u op school brengen? Er moeten 6 pakken gebakken worden. Uiteraard zorgen wij voor het pannenkoekenmeel. Vanaf vandaag kun je een pak ophalen in onze groep.

Tas mee

Donderdag moeten de kinderen een grote tas meenemen, ze krijgen dan de spullen mee naar huis.

Laatste groepsnieuws van dit schooljaar

Dit is nu toch echt het laatste groepsnieuws voor groep 6 van schooljaar 2016-2017. Wij willen u bedanken voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar. Wij wensen u allen een hele fijne vakantie en hopen u nog eens te treffen!!

Groetjes, Minke en Natalie