Algemeen nieuws

Sinterklaas is inmiddels alweer het land uit, maar ik wil om te beginnen nog even terugblikken. Want wat was het gezellig in de klas op 5 december! Om half 9 stond er een enorme berg surprises geheimzinnig onder een kleed. Nadat we Sinterklaas op het plein verwelkomd hadden, zijn we de cadeautjes één voor één uit gaan pakken. Wat heeft iedereen zijn best gedaan om er iets moois van te maken. Ook de gedichten waren schitterend. Echt grote complimenten voor alle kinderen en hun hulppieten! Nadat iedereen zijn cadeau had uitgepakt, hebben we allemaal geraden wie voor wie iets gemaakt had. Het bleek dat veel kinderen geen idee hadden… Leuk dat we op deze manier Sinterklaas konden vieren. Heel goed gedaan allemaal!

’s Middag hebben we met de hoogste groepen de Sinterklaastijd afgesloten met een circuit met allerlei spelletjes. Het was een gezellige periode!

Gelijk na Sinterklaas staat alles in het teken van Kerst. De klas is gezellig versierd met schitterende zelfgemaakte sterren en we bereiden ons voor op de Kerstviering van donderdag 21 december. Zoals u weet vieren we dit jaar het Kerstfeest in onze eigen klas. Daarna houden we een kerstmarkt, waarbij in alle groepen mooie, zelfgemaakte kerstspullen worden verkocht. Ook hiervoor zijn we al druk aan het werk. Ik wil iedereen van harte aanraden een bezoekje aan onze kerstmarkt te brengen. De verkoop begint om 18.45 uur. Voor alle spullen geldt: op=op…

Spreekbeurten

Voor de kerstvakantie staat er nog één spreekbeurt gepland:

15 december: Viggo

Na de vakantie gaan we weer verder:

12 januari: Lieke

19 januari: Liv

Verjaardag

Op de laatste dag van het jaar, 31 december, is Marijn jarig. Zij viert dan haar 8e verjaardag. In het nieuwe jaar is Frederique de eerste jarige. Op 13 januari wordt zij 9 jaar. Allebei alvast van harte gefeliciteerd!

Tenslotte…

Nog een week en dan mag iedereen genieten van een welverdiende kerstvakantie. Voor de kinderen begint deze al op vrijdag 22 december, omdat dat een margedag is. Ik wens iedereen een gezellige vakantie, goede Kerstdagen en een fijne jaarwisseling. Geniet ervan!

Met vriendelijk groeten,

Henk Jan Dorgelo