Algemeen

Nog maar een week en het is al weer lente. De afgelopen week zijn we reeds bezig geweest met dit thema.
We hebben het gehad over lentebloemen en er hangen al prachtige knutselwerkjes in de klas.

Zowel met rekenen als met spelling hebben we blok 4 afgerond met een toets en zijn we inmiddels begonnen met blok 5.
De komende weken oefenen we de tafels, 1, 2, 3, 4, 5,en 10 en gaan we ook beginnen met het delen van de getallen.

Donderdag 24 maart vieren we met elkaar Pasen.
De kinderen mogen naast hun fruittas ook een paaslunch mee nemen naar school. We maken in de klas placemats voor elkaar en gaan eieren zoeken met de kinderen van groep 7 in het Stielbos.
Ook hebben we in de ochtend samen met de groepen 1, 2 en 3  een viering in de bibliotheek o.l.v. dominee van Slooten.

Woensdag  21 maart gaan 16 kinderen meedoen aan het zwemtoernooi in Aqualaren. De kinderen worden rond 12.45 uur door mijzelf, sport student Jordy en de moeders van Jeroen en Sebastiaan  heengebracht. Wij blijven in het zwembad om de groepjes te begeleiden.
Natuurlijk is iedereen  van harte welkom om te komen aanmoedigen.
De prijsuitreiking is om ongeveer rond 15.30 uur. Graag zelf uw kind weer ophalen bij het zwembad.

Lief en leed

23 maart is Steyn de jarige job en twee dagen later hebben we zelfs twee jarigen in ons midden:
Veerle en Levi worden 25 maart 8 jaar.

Oefenen en automatiseren de tafel van 4.
Natuurlijk ook de andere tafels blijven oefenen!

groeten,

Alette van Leeuwen.