Algemeen gedeelte

Deze weken zijn we natuurlijk volop bezig met het thema Sinterklaas.

Niet alleen met de crea lessen, maar ook tijdens de reken, taal/spelling en schrijfles afgelopen dinsdag stonden Zwarte Piet en Sinterklaas centraal.

Geweldig was het dat Sarimba ook nog bij ons in groep 4 op bezoek is geweest. De kinderen vonden het prachtig om hem na een jaar weer te zien en te spreken. Na het bezoek van Zwarte Piet hebben de kinderen  nog heerlijk kunnen klimmen, klauteren als pietjes in het speellokaal.

Komende dinsdag vieren we natuurlijk het Sinterklaas feest op school. We zijn heel benieuwd naar de aankomst van de Sint en Pieten.

Natuurlijk mogen de kinderen verkleed op school komen.

Afgelopen weken zijn de 15 minuten gesprekken geweest. Deze waren facultatief. Mocht u bij nader inzien toch nog langs willen komen, geen probleem, een afspraak maken kan altijd.

Lief en leed

Woensdag 29 november was Thomas de jarige job. Van harte met je 7 de verjaardag !

Thomas wil zijn verjaardag donderdag 15 december graag vieren in de klas.

De volgende jarige jet is …Bente. Zij wordt 30 december ook alweer 7 jaar.

Tips

Met rekenen zijn we veel bezig met het herhaald optellen ( het begin van het aanleren van de tafels).

Thuis kunt u hier wellicht ook aandacht aan besteden bv. pepernoten leggen in gelijke aantallen…

( 5 +5+ 5 pepernoten =15 pepernoten of 15 pepernoten neerleggen…. stel dan de vraag ..maak er maar

gelijke groepjes van).

Groeten,