Vorige week dinsdag was het schoolreisje naar het boomkroonpad . Ondanks het wat mindere weer hebben we het enorm naar onze zin gehad.
Prachtig was het om zo hoog tussen de bomen te lopen en ook best een beetje spannend allemaal.
Voor we het wisten was het al 13.30 uur en moesten we weer terug naar school.

Gisteren was het korfbal toernooi en wat was het een gezellige boel!
Iedereen heeft heel goed zijn best gedaan en we hebben zelfs een tweede prijs gewonnen, knap hoor.
Ouders, bedankt voor het begeleiden van de kinderen.

Komende vrijdag vier ik mijn verjaardag in de klas met de kinderen.
Daarom kunnen de fruit en lunch tassen thuis blijven.
Natuurlijk mogen de kinderen verkleed komen als ze dat willen.
Het wordt vast een fijne dag.

Met spelling hebben we afgelopen dinsdag het eerste dictee gemaakt en de komende week staat in het teken van herhaling van de aangeleerde categorien en weet woorden met  ei/ ij en au/ ou.

Met rekenen zijn we aan het einde van blok 1  gekomen en maken we volgende week de eerste toets.

Lief en leed

Juf Millie is vorige week vrijdag getrouwd, nog van harte gefeliciteerd. (wat zag ze er mooi uit)
Lianne is bijna jarig, 15 oktober wordt ze alweer 7 jaar.

Tips

Op rekengebied oefenen we veel met stappen van 10, 5 en 1.  Ook op de komende toets komt dit aan de orde.
Misschien kunt u hier thuis ook nog aandacht aan besteden; tellen met sprongen van 10, 5 en 1  en beginnen bij een willekeurig getal.( bv. Tellen en begin bij 28).

Groeten,

Alette van Leeuwen