Afgelopen week stond met name in het teken van het afscheid van meester Jan.
We hebben prachtige clown tekeningen gemaakt en geoefend voor het optreden voor meester Jan.
En wat hebben de kinderen het goed gedaan. Meester Jan heeft genoten en… dank voor het bakken van de pannenkoeken.

Vanaf deze week hebben we op de donderdag gymnastiek in plaats van op de vrijdag. Dit ivm onze stagiaire Jordy.

Volgende week dinsdag, 3 oktober staat het schoolreisje naar het Boomkroon pad op het programma.
Wat fijn dat er voldoende ouders kunnen rijden en begeleiden, dank alvast.
Alle kinderen worden gewoon om 8.30 uur op school verwacht en we vertrekken rond 9.30 uur. Om 14.00 uur zijn we weer terug.
De kinderen nemen net als anders gewoon hun eigen fruit en lunchpakket mee.

Woensdag 4 oktober is de start van de Kinderboekenweek. Omdat het thema met “griezelen” te maken heeft mogen de kinderen griezelig verkleed op school komen. U krijgt nog nader bericht over de andere activiteiten tijdens de kinderboeken week.

Vrijdag 6 oktober is de puzzeltocht, starten vanaf 16.30 uur tot ongeveer 18.00 uur. Het thema is “circus”

Woensdag 11 oktober is het korfbal toernooi. Er hebben zich veel kinderen op gegeven, maar niet iedereen weet precies of ze wel kunnen/ mogen. Wellicht kunt u dit even aan mij doorgeven, dan kunnen de teams gemaakt worden.
De wedstrijden beginnen deels onder onze schooltijd. Houdt u er dus rekening mee dat de kinderen rond 12.00 uur  vrij zijn.
Als u kunt /zin heeft om te begeleiden, graag aan mij door geven.

Tips
Met spelling hebben we geleerd dat wanneer je een g klank hoort na een  korte klinker ( a e i o u ), je de ch schrijft.
Behalve bij : hij ligt , hij legt , hij zegt. We noemen dit “lucht woorden”  misschien kunt u met uw kind dit soort woorden thuis ook eens oefenen.

Groeten,

Alette van Leeuwen