Nog maar een paar weken, zijn we begonnen aan dit nieuwe schooljaar en nu al heb ik ondervonden wat een leuk stel kinderen ik onder mijn hoede heb gekregen.

Het is een iets wat drukke maar hele gezellige groep. Het wordt vast een geweldig jaar!

De eerste weken noemen we ook wel , de gouden weken. Dit houdt in, dat we iedere dag ruimte vrij maken voor kennismakings activiteiten.

Zo hebben we we al met elkaar regels bedacht voor de klas en deze opgehangen,  kring en cooperatieve spelletjes gedaan en de verjaardags kalender is bijna af.

Ook de komende weken staan er verschillende activiteiten op het programma.

De 15 minuten gesprekken staan gepland, waarin u kunt vertellen over uw kind. Vandaag heeft uw kind een uitnodiging mee gekregen en de lijsten hangen naast de deur van de klas.

Het school reisje staat gepland op 3 oktober.

Samen met groep 3 gaan we met de auto naar het Boomkroonpad . Natuurlijk krijgt u hier alle informatie over.

Mocht u in de gelegenheid zijn en zin hebben om mee te gaan, dan kunt u dit aan mij doorgeven.

Vrijdag 6 oktober sluiten we de gouden weken af met de jaarlijkse puzzeltocht die in het teken staat van “het circus”

Lief en leed

De komende weken gaan we de verjaardagen van Nienke en Cas vieren, Nienke 21 en Cas 30 september!

Om goed te kunnen lezen is iedere dag oefenen, belangrijk.

Op school besteden we hier natuurlijk dagelijks aandacht aan. Maar bij u  thuis is het minstens zo belangrijk, dat uw kind leest.

Denk er ook aan om voor te lezen. Dit geeft veel plezier en is een goed voorbeeld.

Groeten,

Alette van Leeuwen