Dit is dan het laatste groepsnieuws  van groep 4!
Wat is het schooljaar omgevlogen en wat hebben we veel met elkaar beleefd.
Ouders, bedankt voor alle hulp van het afgelopen jaar !

De reken/ taal/ spelling boeken zijn uit, alle hoofdtukken zijn afgesloten, de toetsen zijn geweest.
Dit maakt dat we nu veel aandacht kunnen besteden aan herhaling/ verrijkingsstof, zoals het oefenen van klokkijken, tafels stampen, hoofdletters , verhaaltjes incl. punten, komma’s schrijven enz.

De laatste weken hebben er veel gesprekken plaats gevonden over de komende klasverdeling.
Met alle ouders van de kinderen die voor de combi 5/6 in aanmerking kwamen heb ik meerdere gesprekken gevoerd.
Fijn dat er zoveel overleg met u mogelijk was om tot een besluit te komen.

Bericht over de klasverdeling heeft u inmiddels gekregen van de directie.

Lief en leed

De komende weken worden er maar liefst 5 kinderen jarig, Janou, Dianne, Esmee en Lieke op 16 juli en Jole een dagje later.

Alvast van harte!!

Natuurlijk is het nu vakantie, tijd voor rust, ontspanning !!
Wellicht vindt uw kind het leuk als u een zomer knutsel/puzzelboekje voor hem/haar koopt. Goed voor ontspanning, maar ook leerzaam.

Ik wens u een fijne vakantie,

groeten, Alette van Leeuwen