Pensioen pensioen pensioen pensioen pensioen pensioen pensioen pensioen

Wie ?:                         Ik

Wie ben ik? :           Meester Jan

Waarom ?:               Ja, ja,  je moet toch een keer stoppen. Na 43 jaar in het onderwijs vind ik de tijd rijp om mijn                                             pré pensioen in te zetten. Kan het eerlijk gezegd ook niet allemaal meer bijhouden. Natuurlijk                                           proces????

Wanneer?:              Per 1 okt 2017

Hoe ? :                       In de vorm van een clownsactie. Uitnodiging volgt.

Datum ?:                    Woensdag 27 sept.

Doel ?  :                       Een goed doel.

Na 1 okt.?:                  Geen meester Jan meer, maar De Tol draait gewoon door en zo hoort het ook. Zou De Tol niet doordraaien dan valt hij om en dat moet niet. Dit geldt trouwens niet alleen voor De Tol maar ook voor ons allemaal. Blijf in beweging. ( zie the daily mile.)

Ommekeer?  :         Ja, het is zeker een wending in mijn leven. Ik draai me om en verlaat De Tol. Als je Tol omdraait heb je lot. Lot kan 2 dingen betekenen. Je hebt een lot uit een loterij of er gebeurt iets met je waar je geen invloed op   hebt. Dat laatste lot kan fijn zijn of naar. Ik hoop dat mijn lot een fijne gebeurtenis zal zijn b.v. een winnend lot in een loterij.

Gat?:                           Sowieso een AOW gat. In okt. word ik 65  en ik krijg AOW als ik 66 word. Een ander gat kan                                              ontstaan, maar hoeft niet. We zullen zien, de tijd zal het leren.

Hobby `s ? :             Ja tuinieren, fietsen, wandelen en schilderen ( geen kozijnen, maar gezichten/mensfiguren op                                          doek)

Missen? :                    Vooral de kinderen ga ik zeker missen maar ook de ouders, collega’s en alles wat er zoal op De   Tol gebeurt. Deze  Tol dag invulling valt nu weg. Aan mij de taak om er een nieuwe invulling aan te geven. Als kiespijn mis ik het fietsen door de regen, sneeuw en over ijzel. Terugkijkend  : Wat een geweldige tijd in De Tol. Eerst als leerkracht en later als onderwijsassistent. Een betere afsluiting  bestaat er niet.

Ik wens jullie allemaal het aller allerbeste!

 

P.S.   Meester Jan stopt, de clown’ s stoppen. Wil je er toch nog 1 bemachtigen dan is 27 sept de laatste kans!