Afgelopen vrijdag vonden de Koningsspelen plaats. De groepen 1 t/m 5 begonnen de dag met een gezond ontbijtje. Daarna deden de kinderen van groep 1 t/m 3 leuke spelletjes op het schoolplein onder begeleiding van ouders. De kinderen van groep 4 en 5 hadden een sportief programma in het bos.

Voor de groepen 6, 7 en 8 waren er workshops in en rondom sporthal de Zwet. Er was van alles te doen, zoals schermen, skeeleren, breakdance, kickboxen, hockey, tumblingbaan, en nog veel meer. Aansluitend genoten de kinderen van een lekkere lunch op school. Het was een gezellige, sportieve dag! Langs deze weg willen we alle ouders die hebben geholpen heel hartelijk bedanken hiervoor. Op de fotopagina ziet u enkele foto’s van de Koningsspelen.