WIE HELPT ONS IN DE BIBLIOTHEEK??

In onze school is een prachtige bibliotheek ingericht vol lees- en informatieboeken voor de kinderen. We zijn dringend op zoek naar vaders/moeders/opa’s/oma’s die ons na de zomervakantie willen helpen in de bibliotheek.

Onze bieb is op maandag- en donderdagmiddag  van 13.15 -14.15u en op woensdagochtend van 11.00-12.00u open. De kinderen komen dan boeken terugbrengen en lenen om mee te nemen naar huis (groep 1 t/m 3) of in de klas te lezen (groep 4 t/m 8). Het werk bestaat uit het innemen, uitlenen en opruimen van de boeken en de kinderen helpen bij het zoeken naar een geschikt en leuk boek.

Wie komt ons en uw kinderen helpen?? U kunt u aanmelden of nadere informatie inwinnen bij:

Minke van der Ploeg, leerkracht groep 4 woensdag- en vrijdagochtend en leescoördinator. m.vanderploeg@conod.nl