Binnenkort

Maandag 29 januari        Eerste werkdag juf Tineke
Woensdag 14 februari     Schaaktoernooi, opgave voor 31 januari
Donderdag 15 februari    Margedag voor de hele school
Vrijdag 16 februari           Rapport mee
19 en 22 februari              Oudergesprekken groep 2 t/m 7, groep 1 facultatief
26 feb. t/m 2 maart         Voorjaarsvakantie

Lees verder

---
Jumbo actie

Jumbo actie

Voor de kerstvakantie kon u bij de Jumbo sparen voor onze school. En dat heeft u gedaan! We mochten dit jaar voor ruim 600 euro speelgoed uitzoeken. Vorig jaar hebben we vooral speelgoed voor de onderbouw aangeschaft en dit jaar was de bovenbouw aan de beurt. We hebben nieuwe ballen, rolplankjes, lolo ballen en K'nex uitgezocht. Er wordt al flink mee gespeeld, heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Lees verder

---
Parkeerprobleem

Parkeerprobleem

In het laatste Tolbriefje voor de kerstvakantie deden we een oproep voor het meedenken over het verkeersprobleem bij school. We hebben inmiddels een paar reacties binnen gekregen en de verkeerscommissie zal zich buigen over de bruikbaarheid van de tips. Heeft u nog een goed idee? U kunt deze nog tot uiterlijk woensdag 31 januari sturen naar cbsdetol@conod.nl
De beste inzending verdient een leuke prijs!

Lees verder

---
Schaaktoernooi

Schaaktoernooi

Op woensdagmiddag 14 februari 2018 organiseert Schaakvereniging Oostermoer het jaarlijkse schoolschaaktoernooi voor teams van basisscholen. Het toernooi wordt dit jaar gehouden op GBS De Lichtkring en duurt van 13.00 tot ca. 17.00 uur. Een team bestaat uit 4 kinderen, eventueel aangevuld met reservespelers.

Kinderen van groep 4 t/m 8 die graag mogen schaken en aan het toernooi mee willen doen, kunnen zich op school aanmelden bij hun groepsleerkracht. In elke klas zal dit nog even besproken worden. Omdat wij de teams volgende week al moeten aanmelden, willen we graag uiterlijk woensdag 31 januari alle opgaves binnen hebben. Wees er dus snel bij!

Voor elk team zoeken we een begeleider. Enthousiaste ouders die het leuk vinden om deze middag een schaakteam te begeleiden, willen we van harte uitnodigen zich hiervoor op te geven bij de groepsleerkracht.

Lees verder

---
Kikkerdienst

Kikkerdienst

11 februari 10.00 uur Kikkerdienst in de Laarkerk

Kikker is mooi groen (z'n lievelingskleur) en kan springen en zwemmen als de beste; toch zijn er een hoop dingen die hij niet kan en zijn vrienden wel. Eend kan vliegen, Varkentje kan taarten bakken, Haas kan lezen en Rat kan timmeren. Kikker voelt zich dom en verdrietig…. maar natuurlijk zijn daar zijn vriendjes, benieuwd hoe dit verhaal verder gaat? Kom dan kijken naar de Kikkerdienst!

Lees verder

---
Schoolfruit

Schoolfruit

Voor de kwaliteit van het schoolfruit zijn wij afhankelijk van de leverancier. Deze week stonden er voor vandaag mango's op het menu, maar bij het klaarmaken van het fruit werd geconstateerd dat de mango's nog erg hard waren. Daarom is er voor gekozen vandaag de tomaten uit te delen. Dit leidde bij sommige kinderen tot teleurstelling, want ze hadden zich er zo op verheugd!
De mango's worden morgen uitgedeeld, we hopen dat die extra dag iets geholpen heeft.
Om in de toekomst teleurstelling te voorkomen, zullen we het fruit in het vervolg op de geplande dagen uitdelen.

Lees verder

---