Binnenkort

Maandag 27 november                Oudergesprekken
Dinsdag 28 november                  Pietenochtend groepen 1 en 2 (geen fruit eten en drinken meenemen, wel lunch)
Dinsdag 5 december                     Sinterklaasviering
Woensdag 6 december                 Inloopuur 8.30 uur tot 9.30 uur
Donderdag 21 december              Kerstviering
Vrijdag 22 december                     Margedag hele school, start Kerstvakantie
Maandag 8 januari                        8.30 uur Nieuwjaarstoost op het grote plein

Lees verder

---
Toestemming foto's en video's

Toestemming foto's en video's

      *Reminder*

Op onze school laten wij u met foto's en video's zien waar we mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens activiteiten, schoolreisjes en lessen. Ook uw zoon/dochter kan op deze foto's (en soms video's) te zien zijn.

Vorig jaar hebben we u gevraagd aan te geven of u al dan niet toestemming verleent voor het gebruiken van beeldmateriaal van uw zoon/dochter. Om up tot date te blijven zullen we u elk jaar opnieuw om toestemming vragen, u kunt immers door bepaalde ervaringen van mening veranderen.

Elke leerling van groep 3 t/m 8 heeft onlangs een toestemmingsformulier mee naar huis gekregen. Wilt u dit formulier invullen en uiterlijk morgen weer inleveren bij de leerkracht van uw kind? Als u geen formulier inlevert gaan wij ervan uit dat u toestemming geeft voor het plaatsen van foto's. Voor de kleutergroepen is de toestemming aan het begin van het jaar op de informatie avond al geïnventariseerd.

Lees verder

---
Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest

Op dinsdag 5 december zal de Sint met zijn Pieten een bezoekje aan onze school gaan brengen!
Op deze dag zullen de kinderen van groep 1 t/m 4 in de klas verzamelen en de kinderen van groep 5 t/m 8 bij de eigen leerkracht buiten op het bovenbouwplein. De surprises, graag in een plastic (vuilnis)zak, worden voor 8.30u naar binnen gebracht.

Het is fijn als iedereen op tijd aanwezig is zodat niemand iets hoeft te missen van de aankomst.

Alle kinderen gaan na de ontvangst van Sint en zijn Pieten met hun eigen juf of meester naar binnen en zullen verder in de eigen groep het Sinterklaasfeest gaan vieren. De kinderen krijgen drinken en een speculaasje te eten op school en hoeven dus zelf geen fruit en drinken mee te nemen. Wel gewoon een lunchpakket!

We hopen op een fijne Sinterklaasviering!

Voor de groepen 1 t/m 8 is er woensdagochtend een inloop tot 9.30u.

Belangrijke data op een rij:

28 november:             Pietenochtend groepen 1 en 2 (geen fruit eten en drinken meenemen, wel lunch)

5 december:               Sinterklaasviering (geen fruit en drinken meenemen, wel lunch)

6 december:               Inloop voor de groepen 1 t/m 8

Lees verder

---
Schoenmaatjes

Schoenmaatjes

*Reminder*

Edukans Schoenmaatjes: van simpele schoenendoos tot onvergetelijk cadeau
We mee met de actie Schoenmaatjes. Dit is een actie van Edukans, waarbij kinderen in Nederland een schoenendoos vullen met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in landen als Albanië, Moldavië, Ghana, Sri Lanka en Irak.

Elke klas probeert vier schoenendozen te vullen. Als elk kind iets mee neemt, dan zijn de dozen zo gevuld. Per doos wordt er €6,- verzendkosten gevraagd, dit bedrag (€24,- per klas) proberen wij ook te sparen met elkaar, dit gaat vast en zeker lukken! Wilt u bijdragen? Geef uw kind dan wat geld mee dat in het Goede Doelen potje gaat. Dit mag op elke willekeurige dag.

Hoe het verder werkt en wat er wel en niet in de doos mag, staat in de folder die de kinderen mee naar huis hebben genomen. Nog even een opsomming van de spullen die meegenomen kunnen worden: schriften, pennen, kleurpotloden, gum, puntenslijper, knuffel, tandenborstel, tandpasta, zeep, etui, liniaal, kleurboek, popje, autootje, kleine bal, kam, washandje, toilettasje etc.

U mag ook thuis samen met uw zoon of dochter een schoenendoos vullen met schoolmateriaal, toiletartikelen en speelgoed. U kunt ook één doos per gezin vullen. We hebben nog extra dozen die gebruikt kunnen worden, deze kunnen op school opgehaald worden. Als u thuis een schoenendoos vult dan vragen we u de barcode in de Schoenmaatjesfolder online te activeren en de verzendkosten van de schoenendoos per Ideal te betalen. Zet u even een vinkje op de barcodesticker als u de barcode heeft geactiveerd?

Graag ontvangen wij de gevulde schoenendoos uiterlijk maandag 4 december op school. De dozen kunnen op het podium in de bieb ingeleverd worden. Wilt u ervoor zorgen dat de spullen in de doos heel en schoon zijn?

Ook zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons op woensdag 6 december willen helpen bij het controleren en verzendklaar maken van de dozen. Wilt u helpen, dan kunt u mailen naar juf Eline: e.vanderwal@conod.nl

Lees verder

---
Start Schoolfruit project

Start Schoolfruit project

Deze week hebben we de eerste levering van het schoolfruit gehad. De kinderen krijgen elke woensdag, donderdag en vrijdag fruit in de ochtendpauze, ze hoeven dus in principe alleen drinken voor deze pauze mee te nemen. Voor de kleuters en groep 3 snijden we het fruit (indien nodig) in stukjes en u kunt zich wellicht voorstellen dat dat een hele klus is! Daarom vragen we uw hulp. Heeft u tijd om ons op (een van) die dagen te helpen? Dan kunt u zich gewoon om half 9 melden. Afhankelijk van het aantal mensen is de klus over het algemeen binnen een minuut of twintig geklaard!

Lees verder

---