Binnenkort

Donderdag 19 oktober                 Schoolfotograaf
Vrijdag 20 oktober                       Schoolreisje groep 5, 6, 7
23 t/m 27 oktober                        Herfstvakantie
Week van 13 november              Start Schoolfruit

Lees verder

---
Babynieuws!!

Babynieuws!!

Afgelopen vrijdag is juf Tineke Dolfing bevallen van een prachtige zoon: Tom! Het gaat goed met beide en ze zijn gisteren weer thuis gekomen. We wensen Tineke, Mark en grote broer Ben ontzettend veel geluk, plezier en gezondheid met elkaar!

Wilt u Tineke een kaartje sturen? Dat vindt ze leuk!

Bosrank 68
9408 LJ Assen

Lees verder

---
Schoolfotograaf

Schoolfotograaf

Zoals in het vorige algemene Tolbriefje al genoemd is, komt aanstaande donderdag de schoolfotograaf weer langs. Ook de broertjes en zusjes die nog niet naar school gaan kunnen met hun schoolgaande broer/zus op de foto. Deze foto's worden vanaf 8:30 uur in het speellokaal gemaakt, u kunt gewoon aansluiten in de rij.

De portretfoto's van de schoolgaande kinderen en de groepsfoto's worden onder schooltijd gemaakt. Op verzoek van veel ouders worden de groepsfoto's weer als geheel gemaakt, dus niet in groepjes zoals vorig jaar.

Lees verder

---

De juiste nieuwsbrieven ontvangen

Het inschrijven voor de juiste nieuwsbrieven verloopt dit jaar niet helemaal vlekkeloos. Op de website kunt u uw instellingen veranderen. Lukt dit (nog) niet, kunt u juf Judith een mail sturen: cbsdetol@conod.nl of j.jonkers@conod.nl
Zij zal dit dan zo snel mogelijk voor u aanpassen. Onze excuses voor het ongemak.

Lees verder

---
Schoolfruit

Schoolfruit

Net als vorig schooljaar hebben we ons ook dit jaar aangemeld voor het Schoolfruit project. En we hebben het weer toegewezen gekregen! De eerste levering zal in de week van 13 november zijn, de precieze dagen zijn nog niet bekend. Zodra we meer informatie hebben brengen we u op de hoogte.
Wilt u alvast nadenken of u op bepaalde dagen kunt helpen het fruit klaar te maken voor de kinderen?

Lees verder

---