Schoonmaakavond maandag 17 juli
Komende maandagavond is de schoonmaakavond op De Tol. Ook in groep 8 is een schoonmaakbeurt geen overbodige luxe. We zouden het dan ook erg op prijs stellen als er ouders zijn die willen meehelpen het lokaal schoon te maken. Met veel mensen zijn we binnen een uurtje klaar.

Laatste schooldag
De leerlingen hebben dinsdag een brief meegekregen om thuis af te geven aan hun ouders. Het gaat om het programma van de laatste schooldag. Bij mooi weer kunnen we het officiƫle gedeelte van de leerkrachten buiten organiseren en hebben we meer ruimte zodat bijvoorbeeld ook broertjes/zusjes welkom zijn. Er is een aantal ouders die de bijdrage nog moeten betalen voor deze dag. Wilt u daar nog even om denken en de bijdrage z.s.m. meegeven aan uw zoon/dochter? We hopen natuurlijk op mooi weer. Vooralsnog lijkt dat goed te komen. Verzoek vanuit de commissie die de laatste schooldag organiseert: graag uw kind een flesje water meegeven bij warm weer.

Jarigen juli/augustus
We hebben nog een aantal kinderen die jarig zijn na hun laatste schooldag. Matthijs van der Veen wordt op 21 juli 12 jaar. – Espen Blaauw wordt op 28 juli 12 jaar. – Myrthe Veenhuizen wordt op 9 augustus 12 jaar. – David den Hartog wordt op 16 augustus 13 jaar. – Tim Alssema wordt op 17 augustus 13 jaar. Hieperdepiep hoera! Iedereen alvast van harte gefeliciteerd!

Laatste Tolbrief van dit schooljaar
Dit is nu toch echt het laatste tolbriefje voor groep 8 van schooljaar 2016-2017. We treffen u als ouder natuurlijk nog bij de musical en de laatste schooldag. Wij willen in ieder geval middels dit schrijven aangeven dat wij 2 hele fijne jaren met uw kinderen hebben gehad. En dat we prettig hebben samengewerkt met u als ouder. Wij zijn ook heel blij met alle hulp die we de afgelopen jaren hebben gekregen. Zonder uw hulp hadden wij een heleboel activiteiten en projecten niet kunnen uitvoeren. Daarvoor onze dank!! Wij wensen u allen een hele fijne vakantie en hopen u nog eens te treffen!!

Vriendelijke groeten,
Juf Elise & Juf Sita